Bringabolt: +36704028956          Kávézó: +36301235636
CHIPMUNK BASIC FUTÓBICIKLI 12" (NARANCS)
CHIPMUNK BASIC FUTÓBICIKLI 12" (NARANCS)
24 990 Ft

CHIPMUNK BASIC FUTÓBICIKLI 12" (NARANCS)

CHIPMUNK BASIC FUTÓBICIKLI 12" (NARANCS)
CHIPMUNK BASIC FUTÓBICIKLI 12" (NARANCS)
CHIPMUNK BASIC FUTÓBICIKLI 12" (NARANCS)
CHIPMUNK BASIC FUTÓBICIKLI 12" (NARANCS)

A narancssárga színben kapható Chipmunk basic futóbicikli minden gyerkőc álma, így tökéletes ajándékötlet a jeles alkalmak apropójából. Teljesen mindegy, hogy kislánynak vagy kisfiúnak szánod a meglepetést, a basic futóbicikli garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket. A bringa pehelykönnyűnek számít a maga 2,6 kg súlyával. Mivel a villa és a kormány is rozsdamentes acélból került kialakításra ezért a futókerékpárjaink hosszú évekig a lurkók szolgálatába tudnak állni.

 

Raktáron
24 990 Ft
Részletek


A minőséget tovább fokozza a vízálló ülés. A felszerelt ülés felülete vízlepergetős, éppen ezért semmilyen nedvességet nem szív magába. A magassága kis erőfeszítéssel nagy mozgástartományban állítható, ami azt jelenti, hogy a gyerkőcök akkor sem növik ki, amikor néhány évvel idősebbek lesznek, és megváltoznak a testméreteik.


Miben különbözik a Nomo Prémium/ Dino kerékpárunktól?


+ Letisztult vázvezetés
+ Állítható kormánymagasság, amivel akár 5 éves korig használhatja a gyerkőc


- Nincs csapágynélküli kormány
- Csak 85%-os összeszereltséggel kerül dobozba
- Kormányvédő szivacs és kormányzást záró gumi nélkül


A basic futóbicikli maga a kézzel fogható strapabíróság. A futókerékpár villája és kormánya is rozsdamentes acélból készült, így szavatolva a hosszú élettartamot. A futóbicikli vastag, bordázott, defektmentes kerekekkel van ellátva, ami garantálja a lendületes, ugyanakkor biztonságos haladást. A kormányon található markolat mindkét oldalon teljes mértékben csúszásmentes, így a gyerekek keze akkor sem mozdul el akaratuk ellenére, ha izzadt a tenyerük. A futóbicikli kormánya lekerekített felületű, így megóvja a gyerkőcöket az esetleges sérülésektől. A basic futóbicikli már csak azért is jó ajándékötlet, mert nem csupán egy-két hónapra szól. Bár a gyerekek gombamód nőnek, az állítható magasságtartomány miatt, a bringa több évig is hű társuk lehet a hétköznapok során. A termék esztétikai szempontból is jó választás, ugyanis roppant dizájnos.
A speciális LowFrame kialakítás miatt már másfél éves kortól használható futókerékpár. A nyereg és a kormány egyszerű átállításával egészen 5 éves korig használható.
Pehelykönnyű 2,6 kg-os súlyával az ország egyik legkönnyebb futóbiciklije.
A csúszásmentes markolat és lekerekített kormány biztonságosabbá teszi a kezdeti gyakorlást.
Egyedi vázkialakítás és dizájn a lehető legmenőbb kinézet érdekében.
Hogyan külditek ki a futókerékpárokat?
A futóbringáinkat 85%-os összeszereltséggel küldjük ki. Csupán az első kereket és a kormányt kell behelyezni. A szerelési folyamat néhány mozdulatot igényel és a szereléshez szükséges 1 db szerszámot minden csomagban megtaláljátok. Az összeszerelés 2-4 percet vesz igénybe.

Adatok
Cikkszám
chipmunk_2311
Tömeg
1,15 kg/db