Bringabolt: +36704028956          Kávézó: +36301235636

Hírek

Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek lesznek a mindennapi közlekedés és a szabadidős tevékenységek során. Azt elektromos kerékpárok nyújtotta előnyök, mint például az egyszerű közlekedést, a környezetbarát használat és az aktív életvitelnek köszönhető különféle egészségügyi előnyök már Magyarországon is egyre több embert ösztönöznek az ebike használatra. Azonban a megfelelő elektromos kerékpár kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Ezért bemutatunk nektek öt alapvető és fontos szempontot, amelyeket figyelembe kell vennetek egy elektromos kerékpár vásárlásakor.

Egy e-bike vásárlásánál sok új adattal, információval találkozhatunk, melyek nem mindig egyértelműek, hogy it jelölnek, és számunkra miként relevánsak. Ilyenek a Volt (V), Watt (W), Wattóra (Wh), Amper (A)Amperóra (Ah), és Nyomaték (Nm) vagy például a fordulatszám (RPM).

Ebben a cikkben az elektromos akkumulátorokkal kapcsolatban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy a legalapvetőbb jelölések és információk között te is magabiztosan elboldogulj majd. Lássunk is hozzá!

Belgium a kerékpározás történetében és kultúrájában betöltött jelentősége miatt egyike a legfontosabb kerékpározó országoknak a világon. A Thompson kerékpármárka pedig a belga bringamárkák között az egyik legismertebb. A Thompson kerékpárok már Magyarországon is elérhetőek azok számára, akik a kiváló minőséget keresik elérhető áron. Ismerkedjünk meg a márka történetével egy kicsit jobban.  

 

Ahogy beköszönt a nyár, egyre többen vágynak ki a természetbe, és élvezni a szabadban töltött időt. Egy elektromos kerékpár kiváló választás a nyári bringatúrákhoz, mivel könnyedén lehet vele felfedezni új helyeket, és nagyobb távokat járhatunk be vele rövidebb idő alatt, mint hagyományos társaikkal. Azonban mielőtt nekiindulnánk a kalandnak, fontos, hogy néhány dolgot ellenőrizzünk kerékpárunkon, hogy biztonságban és nagyobb gond nélkül élvezhessük a kirándulást. Az alábbiakban megosztunk néhány tippet, hogyan készítheted fel e-bikeodat egy nyári túrára.