Bringabolt: +36704028956          Kávézó: +36301235636

SmartphoneHub

Intelligencia a kormányon

Mindig kapcsolatban a digitális világgal, még menet közben is: Az okostelefon és a COBI.Bike alkalmazásnak köszönhetően a SmartphoneHub az eBike-osok számára számos hasznos funkciót kínál - a navigációtól, a zene vezérlésétől, a fitneszkövetéstől és a telefonálástól kezdve a más szolgáltatásokhoz és alkalmazásokhoz, például a Strava-hoz vagy a komoot-hoz való csatlakozásig. A teljes rugalmasságot a beépített kijelző biztosítja, amely az eBiker számára a legfontosabb menetadatokat okostelefon nélkül is biztosítja. A SmartphoneHub segítségével a kerékpáros tökéletesen kapcsolatban marad, még vészhelyzetben is: A COBI.Bike alkalmazással és az új Help Connect prémium funkcióval egy éber, digitális társat kapnak maguk mellé, aki gyors segítséget nyújt, ha balesetet észlel. Jelentősen nyugodtabbá és egy kicsit okosabbá teszi a kerékpározás élményét.

Csatlakoztathatóság

Remekül csatlakozik: Egy COBI.Bike alkalmazással ellátott okostelefonnal a SmartphoneHub egy valódi vezérlőközponttá válik, amely navigál, rögzíti a menetadatokat, és ha kell, szinkronizálja azokat más szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal.

Jól átgondolt megoldás

Okos kapcsolatok: A SmartphoneHub, a COBI.Bike alkalmazás és az okostelefon kombinációja teljesen új kerékpározási élményt teremt. Ugyanakkor a kerékpáros maximális rugalmasságot élvez, és használhatja eBike-ját csatlakoztatott okostelefonnal vagy anélkül is.

Help Connect

Vészhelyzetben: A COBI.Bike alkalmazás felismeri, ha a kerékpáros elesett kerékpárjával. Az új Help Connect prémium funkció gyors segítséget nyújt: Ha egy kerékpáros balesetet szenved, a képzett szervizcsapat riasztást kap, hogy vészhelyzetben elindíthassa a mentőláncot.

Integrált kijelző

Akár okostelefon nélkül is a kormányon: a SmartphoneHubba integrált 1,5 hüvelykes LCD-kijelzőn megjelennek a legfontosabb menetadatok és aktiválható az eBike rendszer. Így a kerékpározáshoz nincs feltétlenül szükség egy okostelefonra.

Navigáció

Mindig megbízható útbaigazítás: A COBI.Bike alkalmazás megbízhatóan elkalauzolja az kerékpárost az úti céljukhoz - 2D vagy 3D térképnézetben. A navigációs utasítások akár hangos utasításokként is segítségünkre lehetnek az okostelefon segítségével.

Élő időjárásjelentés

A felhőtlen kerékpározás élménye: A COBI.Bike alkalmazásnak köszönhetően az elektromos kerékpár használója mindig jól informált lesz a naprakész időjárás-előrejelzéseknek köszönhetően.

Edzőtárs

Célok kitűzése és ellenőrzése: A COBI.Bike alkalmazás digitális edzővé alakítja az okostelefont azáltal, hogy csatlakozik az olyan fitnesz- és egészségügyi szolgáltatásokhoz, mint az Apple Health, a Google Fit és a Strava.

Fitneszadatok

Fittebb az okostelefonnal: A COBI.Bike alkalmazással az e-kerékpárosok állandó áttekintést kapnak a legfontosabb edzési adatokról, mint például a teljesítmény, a pedálfordulatszám és a kalóriafogyasztás. Lehetőség van pulzusmérő csatlakoztatására is Bluetooth technológia segítségével.

 

Felhasználóbarát

Könnyű kezelhetőség: A kormányon található különálló vezérlőegység lehetővé teszi az ebike-os számára, hogy minden funkciót kényelmesen a kormányról vezéreljen. A kihangosítható visszajelzéseknek köszönhetően a kerékpárosnak nem kell többé a kijelzőre nézniük - sem navigálás, sem pedig funkcióváltás közben.

 

Olvashatóság

Letisztult elrendezés: Az információk mindig tökéletesen olvashatók, akár az okostelefon, akár a SmartphoneHub kijelzőjén.

 

Töltési funkció

Az okostelefon akkumulátorának töltése menet közben: Az okostelefon csatlakoztatható a SmartphoneHubhoz az USB-porton keresztül vagy az opcionális iPhone-tartó segítségével, így kényelmesen tölthető az eBike akkumulátoráról.

Vezeték nélküli frissítés

Mindig naprakész: A SmartphoneHub szoftverfrissítései a COBI.Bike alkalmazás segítségével vezeték nélküli technológiával egyszerűen telepíthetők.